Build&Lead

  • Build&Lead 01
  • Build&Lead 02
  • Build&Lead 03
  • Build&Lead 04

  • Mobil játék

  • Szoftvertervezés
  • Programozás
  • Interakció design

Build&Lead - erLab

Vissza a portfólióhoz »


A Build&Lead egy közösségépítő játékunk, amely a 2012-ben megrendezett Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) 1359cm3 – Agyalj rajta! játéktervezési pályázatának nyertese. A Build&Lead mobiljáték lényege, hogy adott idő alatt minél értékesebb közösséget hozzunk létre. A játék a valós közösségek fejlődését, fenmaradását modellezi. Az igazi kihívást az jelenti, hogy nem elég megtalálni a ritmust a belső és külső építkezés között,

hanem meg kell küzdeni a konkurens csoportokkal is. A humoros hangok, látványos grafika élevezetes szórakozást, kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. A játék ingyenesen letölthető az AppStore-ból. Hamarosan PC és Andoird platformokra is elérhető lesz.

A játékról írták: 

hg.hu:
„Hopp, megettél! Konkrétan.” Magunk sem gondoltuk volna, hogy Rubik Ernő erre képes, de csupa jószándéktól vezérelve felfalta Tóth Krisztiánt, a Carnation vezetőjét az Agyalj rajta! zsűrizésén, két nappal a díjátadó előtt. Az ominózus eset idején egymás ellen játszottak a Build&Lead-del, amiről azonban még egyikőjük sem sejthette, hogy csakhamar a pályázat nyertesének nyilvánítják.  […]
Sárosi Róbert szavaiból a díjátadón kiderült: a rövid határidő alatt a csapat rendkívül komoly programozási és matematikai problémákat oldott meg, többek között a szomszédos elemek közötti interakcióra vagy a voronoi-diagram megjelenésére vonatkozóan. A végeredmény valóban meggyőző, a csoportosan és szoliter játékként is használható Build&Lead a zsűri értékelése szerint voltaképpen piackész termék – a fejlesztőknek azonban itt is számos ötletük van a továbbvitelére. (A teljes cikk itt olvasható)

hvg.hu:
A bírálók véleménye szerint az alapötlet, a játék működése eredeti és egyszerű, újszerű a játékélmény, a programban megjelenő voronoi sokszögek játékra alkalmazásának kivitele rendkívül igényes, emellett kiemelkedő a grafikai minőség, valamint a megbízható, jól működő szoftveres háttér is. (A teljes cikk itt olvasható)

kultura.hu:
Nemzetközi siker lehet a Build&Lead nevű közösségépítő játékszoftver, amely a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) 1359 cm3 – Agyalj rajta! című játéktervezési pályázatán elnyerte a fődíjat. (A teljes cikk itt olvasható)

epiteszforum.hu:
Egyszerre gondolkodásra, stratégiaalkotásra serkentő játék, másrészt a játéktér esztétikai élményt nyújtva szórakoztat is. (A teljes cikk itt olvasható)

Kapcsolódj hozzánk Twitteren, Facebookon, és LinkedInen!